De Psio bril nieuw!

De Psio bril nieuw!

De Psio bril, nieuw bij Anita Chamel

De PSiO is gecombineerde lumino- & relaxotherapie

PSiO is een lichtstimulatie bril uitgerust met een MP3 «licht speler». Hij combineert de lichtstimulatie met de relaxatie-stem en gekleurde, muzikale lichteffecten.

Voornaamste aanwijzingen waarin hij werkzaam is

 1. Seizoensgebonden depressie.
 2. Intellectueel overwerkt.
 3. Chronische vermoeidheid.
 4. Slaapstoornissen

High-Tech

Met hoog technologische research in optische fysica en een wereldwijd brevet is PSYCHOMED erin geslaagd om op een gebogen glasplaat het licht van één enkele diode gelijkmatig te verspreiden. Dankzij deze technologische hoogstand, kon een zeer kleine accu in de linkerzijde van de bril geplaatst worden en zo werd de PSiO het enige «all-in-one» toestel in zijn genre.

Welke technieken bevinden zich in de PSiO ?

 • Sofrologie & positieve suggesties
 • Meditatie
 • Licht stimulatie
 • Kleur stimulatie

Welke programma’s bevinden zich in de PSiO ?

Dankzij de ingebouwde «MP3 kleur speler» kunt u verschillende toepassingen, in functie van het gewenst gebruik, downloaden :

 1. Meditatie
  (15 tot 20 min.)

Deze programma’s leiden u stapsgewijs naar de basisprincipes van deze eeuwenoude techniek die niet makkelijk te beheersen is zonder hulp.

 1. Turbo-siesta met gekleurde muziek
  (3 tot 6 min.)

In het geval van intellectuele vermoeidheid, kunt u dankzij het gepulseerd licht van PSiO in enkele minuten recupereren. U kiest uit één of meerdere muziekstukken (MP3 kleur speler) in verschillende stijlen.

 1. Relaxatie
  (15 tot 30 min.)

Aangename stemmen brengen u naar een plek van rust en kalmte met zachte muziek en natuurgeluiden op de achtergrond. Het gepulseerd licht zet een einde aan het rusteloos gepieker. De aandacht vermindert en komt uiteindelijk volledig tot rust aan de grens met de slaap. Dit is de ideale staat om positieve gedachten en beelden te vormen in het diepst van jezelf.
Het gevoel van herstel is gegarandeerd !

Voor prijzen zie prijslijst

Anita Verwater, tel 06-38135885, whatsapp, mail anitachamel@gmail.com of gebruik onderstaand contactformulier